“Raise your cups!” – Relatiegeschenken voor citymarketing

Relatiegeschenken

Stadsnieuws? – Ja, er zijn geweldige relatiegeschenken voor klanten en burgers! Promotieartikelen met het stadslogo en een bijpassend motto vormen een belangrijke pijler in de gemeentelijke citymarketing. Ongeacht of het advertentiemateriaal wordt gebruikt tijdens een informatie-evenement in de stad of als souvenir wordt verkocht in de eigen online winkel, de vraag naar dergelijke analoge ‘devotionele artikelen’ neemt toe – vooral met het oog op de toenemende complexiteit van digitale vormen van adverteren.

Met haptisch reclamemateriaal kan de gewenste nabijheid bij de burger vaak beter worden bereikt dan met dure, digitale maatregelen. In het artikel van vandaag willen we laten zien welke promotieartikelen bijzonder geschikt zijn voor dit speciale doel. Wij wensen u veel inspiratie en verheugen ons op uw vragen. Stadsreclame die u kunt aanraken – het hoeft niet altijd digitaal te zijn!

Hij hoort in elke keukenkast – een beker met het logo van je eigen stad! Koffiemokken met het logo van de stad of gemeente behoren tot de klassieke reclamemedia in citymarketing. Hiervoor komt natuurlijk een absolute TOP-reclamedrager, de koffiemok, op de eerste plaats. Miljoenen tevreden klanten hebben deze robuuste koffiemok gekozen als een wereldwijde bestseller.

Met een afmeting van maar liefst 206 x 84 mm biedt hij niet alleen een groot bedrukkingsoppervlak voor het reclamemotief, maar is hij met zijn klassieke vorm ook extreem robuust en voor een eerlijke prijs. Verder is er de mogelijkheid van zogenaamde speciale verfijningen met vele effecten die uw individuele koffiemok tot een echte blikvanger en een prachtig relatiegeschenk voor speciale gelegenheden maken. Vanwege de initiƫle kostprijs, meer als souvenir of merchandisingartikel te koop, is een bierkan zeer geschikt, vooral in streken waar bier populair is.

Bierkan of bierkruik

De stevige keramische kan met een inhoud van 0,5 l biedt veel advertentieruimte en is verkrijgbaar in wit of klassiek grijs. Bierpullen zijn erg populair en spreken als promotieartikel kopers in citymarketing in Nederlandse gemeenten aan. Het gebruik van dit thuislandgerelateerde artikel is natuurlijk ook denkbaar als relatiegeschenk voor verdienstelijke medewerkers van de gemeente, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een dienstjubileum.

“Raise your cups!” – Relatiegeschenken voor citymarketing
Schuiven naar boven