Lees hier de 3 manieren van beleggen

Crypto

Er zijn verschillende dingen die je kan doen met geld. Misschien heb je behoefte om geld te sparen. Met als doel een buffer opbouwen voor incidentele uitgaven, wellicht voor een wereldreis of gewoon omdat je even niet weet wat je met je verdiensten moet doen. Iets wat veel interessanter is en veel meer oplevert is het beleggen van je geld!  

Wanneer je gaat beleggen, investeer je geld met de verwachting erop gaat verdienen in de toekomst. Wij hebben om deze reden de 3 manieren van beleggen voor je op een rijtje gezet:  
 
Het beleggen in vastgoed 
De eerste vorm van investeren is het beleggen in vastgoed. Vastgoed wordt verstaan onder onroerend goed. Hier vallen het investeren in huizen, bedrijfspanden, winkels en fabrieken onder. Onroerend goed zegt het al, het bevat een stuk grond dat niet verplaatsbaar is. Om deze reden is het heel gunstig om te beleggen in vastgoed, omdat deze markt vrij stabiel is in vergelijking met andere markten. Dit betekent niet dat het beleggen in vastgoed geen risico’s met zich meedraagt.  
 
Investeren in crypto 
Je kan ook investeren in verschillende digitale munten, de zo gehete cryptomunten. In 2009 is de eerste cryptomunt op de markt verschenen, waarvan de welbekende Bitcoin de eerste was die verkrijgbaar was. Inmiddels zijn er meer dan 900 verschillende munten die net als de bitcoin kan kopen. De bitcoin koers is de laatste jaren enorm omgeslagen en stijgt de waarde van de munteenheid constant. Een bitcoin kopen is voor de gemiddelde belegger onbereikbaar, want de prijs van één bitcoin is bijna 40 duizendeuro! Gelukkig zijn er nog genoeg andere interessante digitale munten die de moeite waard zijn om in te beleggen. 
 
Een aandeel in een bedrijf of organisatie 

Tot slot is het mogelijk om met je geld een aandeel te kopen in een bedrijf of organisatie. Doordat je jezelf inkoopt, word je automatisch mede-eigenaar van een stukje van de organisatie. Uiteraard zitten hier ook verantwoordelijkheden en risico’s aan verbonden. Het voordeel van aandelen hebben is dat je ook profijt haalt uit de 

Lees hier de 3 manieren van beleggen
Schuiven naar boven