5 tips voor online daten tijdens corona

Daten

De volgende tips zijn onze aanbevelingen voor meer veiligheid tijdens de virusgolf. Belangrijk: Als uw keel krabt, blijf dan voorlopig thuis of informeer bij uw arts. Je date, die je online hebt leren kennen via de beste datingsite, zal je bedanken. Het coronavirus houdt momenteel de hele wereld in spanning. De effecten van het zich verspreidende virus zijn al op tal van levensgebieden voelbaar. Nu dringt de epidemie uiterlijk ook door tot in de laatste privégebieden: steeds meer werkgevers bestellen thuiskantoor, de huisarts geeft al telefonisch ziekteverlof op en grote evenementen worden steeds vaker afgelast.

Zelfs als er gewoonlijk maar twee mensen betrokken zijn bij online daten, moet u hier de ene of de andere hygiënemaatregel overwegen. We leggen je hier uit hoe liefde en nabijheid niet worden verwaarloosd ondanks het afzien van fysiek contact.

De oude school is weer in de mode

Eigenlijk had je een eerste date met je wedstrijd, maar nu staat je eerste ontmoeting op het punt om preventieve redenen? Wat dacht je ervan om het hele proces een beetje te vertragen en te beginnen met een telefoondate? Wat vroeger gebruikelijk was vóór de eerste afspraak, werkt nog steeds. Als iedereen de stem leuk vindt, kan de volgende stap videochat zijn.

Vermijd horror-begroetingen

Je durft ondanks het coronavirus op date te gaan, maar voel je je ongemakkelijk bij de gedachte aan kusjes en knuffels? Laat zien hoe internationaal u thuis bent en probeer verschillende begroetingsrituelen uit andere culturen. Natuurlijk moeten deze het doen zonder fysiek contact. In verband met een warme glimlach is het oprechte plezier om elkaar te leren kennen merkbaar.

Niet kussen – kijk gewoon, raak niet aan

De date is goed verlopen en wil je toch in contact komen? Omdat Corona een druppelinfectie is, wordt het virus voornamelijk via de mond overgedragen. Dus als je aan de veilige kant wilt zijn, kun je voorlopig stoppen met knuffelen. Zeker als het niet zeker is dat de ander gezond is.

Zodat druppeltjes van plezier geen druppeltjes van frustratie worden

Het motto “better safe than sorry” geldt nu meer dan ooit. Daarom moet je voorlopig wegblijven van onenightstands. En als er toch seks is, gebruik dan preventief condooms, aangezien overdracht via sperma of vaginale afscheidingen momenteel niet wordt uitgesloten door de WHO.

Geen risico, meer plezier

Gelukkig leven we in een moderne tijd en daarom zijn persoonlijke ontmoetingen niet de enige manier om spannende uren voor twee door te brengen. Als alternatieve anticonceptiemethode in deze turbulente maanden is experimenteren een must. Dus als je altijd al cyber- of telefoonseks hebt willen proberen en het nooit hebt durven suggereren, dan heb je nu het beste excuus om dat te doen.

5 tips voor online daten tijdens corona
Schuiven naar boven